جشنواره روستایی شو
جشنواره روستایی شو با رویکردی اجتماعی-اقتصادی به معرفی نوآوری در روستا میپردازد و شرکتکنندگان در جشنواره، نوآوریهای خود را در قالب فیلم و ویدئو به دبیرخانه جشنواره ارسال نموده و آثار ایشان در کمیته علمی جشنواره مورد بررسی و امتیازدهی بر اساس شاخصهای تعیین شده قرار میگیرد.
تاکید بر کارآفرینی پایدار بعنوان راه حل کلیدی در مسیر اقتصاد مقاومتی، بعنوان مبحثی اساسی در میان جوانان می بایست عرضه و معرفی شود؛ عرصه هایی چون اهتمام به کارآفرینی، تولید راه حل برای مسائل اقتصادی، مشارکت فعالانه در پیشرفت علمی، فرهنگ کار و تلاش و مولد بودن، اصلاح الگوی مصرف، عرصه مطالبه گری و چندین عرصه دیگر در ذیل مقوله اقتصاد مقاومتی تعریف شده اند و تلاش برای آموزش و ایجاد فرهنگ کارآفرینی پایدار، می تواند به تبیین و گسترش مقوله اقتصاد مقاومتی بیشتر و بیشتر کمک نماید؛ در این راستا سمن تکرا با همکاری وزارت ورزش و جوانان و دانشگاه علم و صنعت، اقدام به برگزاری این همایش نمود.
این پروژه با تحلیل ذینفعان اصلی در توسعه پایدار شهرستان و با توجه به روابط اجتماعی مردم شهرستان قلعه گنج و تحلیل وضعیت سرمایه اجتماعی در این شهرستان انجام شده است و تلاش شده تا با رویکرد جامع نگر “طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان قلعه گنج با رویکرد معیشت پایدار” از منظر اجتماعی مطالعه گردد.
هدف اصلی پروژه تقویت دانش و ظرفیت سازمان های جامعه مدنی (CSOs) است تا بتوانند با همراهی مسئولین بخش دولتی به ایجاد و پیادهسازی “مدیریت مشارکتی و پایدار جنگل” و همچنین بسترسازی “رشد پایدار” در سطح جوامع محلی جنگلنشین بپردازند. راهکار اصلی پروژه، گره زدن معیشت، سلامت و نشاط جامعه محلی جنگل نشین به سلامت و شادابی و سرسبزی جنگل از طریق معرفی محصولات غیرچوبی جنگل (NTFPs).